Social Icons

discord youtube instagram twitch

25/10/17

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ο Fireside Gathering



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ARIS esports σας προσκαλέι την Παρασκευή 27/10/2017 και ώρα 11.15 το πρωί στα γραφεία του στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης (Αλκμήνης 69 2ος όροφος) στο 1ο Fireside Gathering του Hearthstone.

Φέρνοντας τις συσκευές σας (tablet, laptop ή κινητό με εγκατεστημένο το Hearthstone), θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το νέο skin του warlock (Nemsy Necrofizzle) καθώς και το Fireside Friends Cardback (όσοι δεν το έχετε ήδη).  



To event θα διαρκέσει 60 λεπτά. Εκτός απο τα in-game δώρα, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε απο κοντά τους Legend παίκτες του ARIS esports Papasmurf, Aubamech, Tosu και Jova και να σας δώσουν συμβουλές για το πως μπορείτε να φτάσετε και εσείς σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης, οι 5 πρώτοι καλεσμένοι που θα ζητήσουν τη βοήθειά τους, θα έχουν την τύχη να τους φτιάξουν απο ένα προσωπικό deck για 1 ήρωα (ανάλογα με τις κάρτες που έχει ο καθένας στο λογαριασμό του), με το οποίο θα φτάσουν πολύ ψηλά στο ladder. Επίσης θα γίνει επίδειξη απο τους Legends στο πως ο παίκτης πρέπει να παίζει το συγκεκριμένο deck.

Καλεσμένοι είναι όλοι, ακόμα και αυτοί που έχουν πάρει ήδη το skin. Ελάτε μόνοι σας ή και με τους φίλους σας. Παρέχουμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο, ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi καθώς και καλή παρέα.

Επίσης για τους φίλους που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρχονται στα events μας, μπορούν να μας βρίσκουν στο Discord σε αυτό το link.
 

Contact Us

Email: arisesportsofficial@gmail.com
Website: http://www.arisac.gr
Tel: 2310305402 - Αλκμήνης 69 (γήπεδο Άρη)

Trials

Dota 2 - Hearthstone
Overwatch
League of Legends - CSgo

Our teams

Dota 2 - Hearthstone
Overwatch
League of Legends